header polyclose-NL-def-2
BEZOEK ONS OP POLYCLOSE 2018 - GENT

BEZOEK ONS OP POLYCLOSE 2018 - GENT

Tijdens de POLYCLOSE beurs presenteren we efficiënte en eenvoudig te gebruiken bevestigingsoplossingen met dubbelzijdige tapes voor de bouwsector.Toepassingsoplossingen voor ramen, deuren en scheidingswanden

Ze zijn snel, schoon en betrouwbaar ... Geen wonder dus dat dubbelzijdige tapes steeds vaker gebruikt worden in de bouwsector. Ze vereisen geen lange uithardingstijd en de toepassing ervan is eenvoudig. Een veilige bevestiging verzekert een langdurige, vlekkeloze functionaliteit van de bevestigde elementen. Een hoogstaand resultaat, innovatieve designs en technologische vereisten kunnen op een efficiënte manier verwezenlijkt worden dankzij een kortere opslag en bijgevolg ook snellere verwerkingscycli.

tesa® ACXplus

Ontdek het zelf op de vakbeurs POLYCLOSE 2018 waar we onze bevestigingsoplossingen voor de bouwsector voorstellen op stand 1764. Het productgamma tesa® ACXplus richt zich specifiek op fabrikanten van ramen, kantoorwanden en deuren. Een eenvoudige toepassing en een grote hechtkracht, zelfs op gepoedercoat materiaal, vormen de belangrijkste producteigenschappen van tesa® ACXplus. De tape beschermt daarnaast ook tegen stof, vuil en vochtigheid. Dankzij zijn visco-elastische eigenschappen kan de tape ook mechanische spanning compenseren. Het evenwicht tussen elastische en viskeuze eigenschappen garandeert niet alleen een optimale hechting van verschillende substratenondergronden, maar absorbeert ook dynamische krachten en trillingen.

tesa maakt innovatie mogelijk

Holland Boulevard, Schiphol
© Thijs Wolzak
Holland Boulevard, Schiphol

De luchthaven Schiphol in Amsterdam is een mooi voorbeeld van deze uitstekende hechtprestaties. Ze heeft een erg prestigieuze glasconstructie op de Holland Boulevard. De gewelfde binnenmuren van dit glazen paviljoen bestaan uit 10.000 glazen panelen die Saint-Gobain Glassolutions en Hermans Group aan elkaar bevestigd hebben met tesa® ACXplus tape. Het is een schoolvoorbeeld van hoe tape innovatieve architectuur mogelijk maakt. Nooit eerder werd er een glazen constructie met deze compositie, structuur en afmetingen (2.200 m2) gebouwd. De kunstschatten van het Rijksmuseum Schiphol schitteren achter wanden van gebroken glas dat als een diamant door het licht snijdt.

Verbeter uw resultaat met tesa

Flexibiliteit op het vlak van design en esthetiek speelt een cruciale rol in de raam- en kantoorwandensector. Gebruikmaken van een moderne en efficiënte bevestigingsmethode met dubbelzijdige tape van tesa helpt om deze doelstellingen te bereiken. tesa® ACXplus  maakt het mogelijk om glaspanelen te bevestigen op aluminium of gelakt metaal zonder luchtbellen. Dit zogenaamde “Flush Design” toepassingsproces levert een hoogwaardig en esthetisch resultaat op bij kantoorwanden met grotere glaselementen, ramen en deuren.

Vooraf inschrijven

Geïnteresseerde fabrikanten van ramen, deuren en glaswanden kunnen zich vooraf inschrijven voor POLYCLOSE 2018. Gebruik voor uw inschrijving de volgende link:
polyclose.be/nl/registreer-uw-bezoek en het wachtwoord P811353631

We kijken ernaar uit u daar te mogen ontmoeten!

global.read_more