404 - Page not found

Sorry, de pagina die u zoekt kan niet worden gevonden. Als u het internetadres handmatig hebt ingevoerd, controleer dan uw invoer.

Back to tesa homepage

Did you mean...

tesa® Bevestigingstape

tesa® Bevestigingstape is een multifunctionele tekentafel crêpe tape om plannen en tekeningen vast te zetten en spoorloos weer te verwijderen.

tesa® Esteetic bekerhouder, zelfklevend, roestvrijstalen uiterlijk

De unieke tesa® Esteetic bekerhouder is een schitterend accessoire met matglas en een drager in roestvrij staal. De bekerhouder wordt betrouwbaar bevestigd met een zelfklevende oplossing, boren is niet nodig zodat oppervlakken niet beschadigen. Je kunt de houder verwijderen en elders monteren met adapter BK20.

tesa® Klaam bekerhouder, verchroomd metaal, zelfklevend

De tesa® Klaam bekerhouder voor de badkamer kan aan de muur bevestigd worden, zonder boren. De oppervlakken blijven intact. Het gesatineerde glas van de beker vormt een aanvulling op het glanzende chroom van de drager. De houder is zonder lijmresten te verwijderen en herbruikbaar met zelfklevende adapter BK-20.

tesa® Moon bekerhouder, roestvrijstalen look, zelfklevend

Het aan de muur bevestigen van de tesa® Moon bekerhouder is eenvoudig, met lijm in plaats van boren. Muren en tegels blijven onbeschadigd. De houder kan zonder sporen worden verwijderd en opnieuw gebruikt worden met adapter BK20. De houder met beker van gesatineerd glas is een prachtig accessoire.